Spring naar content

Klantcases

We houden van al onze community’s.
Een aantal daarvan hebben we ter inspiratie voor je uitgelicht.

Nevi

Inside Procurement is hét kennisnetwerk voor inkoop-, contract- en supplymanagement. Vakgenoten en experts delen in deze community kennis, kunde, ervaringen en andere waardevolle informatie.

Cases

MBO Connect

Via MBO Connect weten opleiders in het mbo elkaar te vinden. Ze werken samen in vakgroepen, volgen de ontwikkelingen in het mbo, wisselen kennis uit en laten van zich horen. 

Cases

FNRS

Ondernemers in de paardensport zetten hun offline gesprekken online voort op het uitgebreide content- en communityplatform van de FNRS.

Cases

1SociaalDomein

Via de onafhankelijke community 1SociaalDomein wisselen professionals binnen het sociaal domein kennis uit, en stellen en beantwoorden vragen. Ook netwerken ze via het platform.

Cases

KNVB

Veel voetbalverenigingen ervaren dezelfde uitdagingen. Met het platform Eén tweetje verbindt de KNVB de verschillende clubs en stimuleert samenwerking.

Cases

TVVL

Inspireren tot innovatie en duurzame oplossingen in de technologiesector: daarvoor zet TVVL het online communityplatform TVVL Connect in.

Cases

Samen voor elkaar

Hoe stimuleer je een duurzame provincie en hoe zorg je voor voldoende draagvlak? Het antwoord is het online communityplatform samenvoorelkaar.nl.

Cases

GGDGHOR

Duizenden professionals op het gebied van de publieke gezondheidszorg en veiligheid leren van elkaar via GGD GHOR Kennisnet.

Cases

Dit is wat onze klanten zeggen

“We wilden een plek creëren waar inwoners van Overijssel en de verschillende overheden online samenkomen. Online kun je elkaar niet alleen vinden, maar ook inspireren. Het platform biedt een plek waar ideeën daadwerkelijk concrete plannen worden. Dat is gewoon ontzettend mooi.”

Jarno Vedders

Jarno Vedders

www.samenvoorelkaar.nl

Logo Samen voor elkaar Overijssel

“Wij brengen als GGD GHOR niet alleen zelf nieuws en informatie. Ook de deelnemers delen volop kennis op het platform. Zo leren we onderling van elkaar.”