Spring naar content

Over ons

Jouw doelgroep laten floreren door het faciliteren van dialoog, kennisuitwisseling, samenwerking en het leggen van verbindingen: dat is ons doel. Door mensen met elkaar te verbinden in een online community gaan kennis en ideeën stromen.

De kracht van verbinding

Mensen hebben behoefte aan contact met elkaar. Om elkaar te helpen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daardoor voelen ze zich gesteund, onderdeel van de groep of het contact zorgt voor vernieuwing, als ze elkaars ideeën gebruiken en verbeteren. Dit contact faciliteer je eenvoudig via een online community. In een online community van Yunits delen deelnemers kennis met elkaar, beantwoorden elkaars vragen en helpen elkaar verder. Op iedere locatie en op ieder moment van de dag.

Voor uiteenlopende doelgroepen

Een communityplatform van Yunits is breed inzetbaar. Voor ieder doel en iedere doelgroep is er een passend platform:

  • Een communicatieplatform zorgt voor flexibele communicatie met en binnen je doelgroep.
  • Een kennisplatform richt zich op kennis delen en faciliteert leermogelijkheden onder professionals of experts. Dit helpt hen hun werk beter te doen.  
  • Via een lotgenotenplatform delen mensen in vergelijkbare omstandigheden hun ervaringen en steunen ze elkaar.
  • Via een participatieplatform kunnen bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden meepraten, meedoen of meebeslissen over belangrijke initiatieven in hun directe omgeving.

Voordelen voor jouw organisatie

Een communityplatform voegt niet alleen waarde toe aan het leven van de deelnemers. Ook jouw organisatie, initiatief of samenwerkingsverband doet er zijn voordeel mee. Volg de gesprekken op je communityplatform en je weet meteen wat er leeft bij je doelgroep. Wil je de mening van je netwerk weten? Stel eenvoudig een vraag of plaats een poll en binnen de kortste keren heb je het antwoord. Voor organisaties die datagericht willen werken en hun gegevens duurzaam willen opslaan, is een eigen communityplatform een must. Dan ben je namelijk zelf eigenaar van alle data in plaats van dat je die afgeeft aan partijen als Facebook of Google. Met een eigen communityplatform heb je alles zelf in de hand.

Werkwijze

We hebben graag persoonlijk contact zodat we de meest optimale én effectieve oplossing kunnen vinden om jouw doel te bereiken. We verdiepen ons in jouw ambities en uitdagingen, en adviseren je hoe dit te vertalen naar een online strategie. Vervolgens richten we jouw communityplatform zo in dat het bijdraagt aan jouw missie. Samen maken we een keuze uit de tientallen kant-en-klare modules met allerlei functionaliteiten. Ook zijn er tal van mogelijkheden om de community te koppelen aan CRM-systemen, kennisbanken en samenwerkingssoftware als MS Teams. Daarbovenop ontwikkelen wij maatwerkoplossingen voor specifieke uitdagingen, zodat het platform precies past bij jouw wensen. Het design maken wij altijd op maat om het naadloos te laten aansluiten bij jullie identiteit en huisstijl.

Ons team

Ons Yunits-team zet zich in om samen met jou het verschil te maken in het leven van jouw doelgroep

Over Yard

Yunits is de online communitysoftware van Yard Digital Agency. Yard is dé online partner voor de maatschappelijke sector. Wij helpen organisaties met een maatschappelijke missie met al hun online toepassingen. Yard adviseert en denkt mee op hoog niveau, en ontwerpt en ontwikkelt precies wat er nodig is. Denk aan websites, apps, communityplatformen en portalen.