Spring naar content

Blogs

Hoe meet je het succes van je online community? De KPI's voor succes

Verenigingen zijn per definitie non-profitorganisaties. Toch is het ook voor verenigingen belangrijk de waarde van hun community - en de investering in een online versie daarvan - aan te kunnen tonen. Wat is de ROI van een online community? 

7 Belangrijke uitdagingen voor verenigingen

In een snel veranderende en steeds digitaler wordende wereld, is het voor verenigingen een uitdaging om ledencontact te faciliteren. Hoe geven verenigingen vorm aan hun toekomstvisie en langetermijnstrategie? En welke hulpmiddelen zetten zij in? In dit artikel lees je meer over de belangrijkste uitdagingen voor verenigingen.

9 Tips voor het onboarden van nieuwe leden in een online community

Met een goede onboarding vergroot je de kans om leden langer aan je community te binden. Wij geven je 9 tips hoe je nieuwe leden een prettige onboarding-ervaring biedt.

“De waarde van je vereniging? Die zit in de interactieve communicatie tussen en met leden”

Het Yunits-team heeft versterking gekregen van communitystrateeg Mathijs Vleeming. Hoe kan hij verenigingen helpen? Wij stellen hem 5 vragen.

Hoe richt je een kennisbank in voor jouw community?

Met een kennisbank kun je waardevolle kennis delen in jouw community. Ontdek met welke factoren je rekening houdt bij het inrichten van een kennisbank voor jouw community.

Hoe zet je een community platform in om de kernfuncties van jouw vereniging te faciliteren?

Ontdek hoe een community platform de 4 kernfuncties van jouw vereniging kan faciliteren. Leer hoe slimme digitale middelen tijd kunnen besparen en waarde kunnen toevoegen voor de leden.

Het geheim van een succesvolle community: privacy

Leer het belang van privacy bij het opbouwen van een succesvolle community. Ontdek hoe je veilig content deelt en de privacy van de gebruikers beschermt.

6 Fouten bij het opbouwen van een online community

Wat zijn de veel voorkomende fouten bij de opbouw en implementatie van een online community en hoe kun je deze fouten vermijden? Lees het hier!

Online community trends in 2023

Welke trends hebben invloed op de ontwikkeling van community’s? Je leest het in dit dit artikel.

9 tips voor betere ledencommunicatie

Binnen een vereniging is een heldere communicatie met leden cruciaal om gezamenlijke doelen te bereiken. In dit artikel geven wij je een aantal tips om de communicatie met je leden te versterken.