Spring naar content

Professionals in sociaal domein leren van elkaar

Snel antwoord krijgen op vragen binnen het sociaal domein: dat is het doel van 1Sociaaldomein.nl. Professionals die betrokken zijn bij het sociaal domein vinden elkaar in deze onafhankelijke community. Ze wisselen kennis uit, stellen en beantwoorden vragen en netwerken via het platform.

Gepersonaliseerde content 

De kern van 1SociaalDomein is om vragen en antwoorden bij elkaar te brengen op een plek. Deelnemers maken gratis een profiel aan. In hun profiel geven ze aan wat hun expertise is. Als deelnemers een vraag indienen, vinken ze aan tot welke categorie die behoort. Denk aan Armoede & Schulden, Wet- en regelgeving of Wijkgericht werken. Na het indienen van de vraag, stuurt het systeem het bericht automatisch door naar alle deelnemers die deze categorie als hun expertise hebben aangegeven.

Binnen de community 1SociaalDomein leren de deelnemers van elkaar.

Over 1SociaalDomein 

Via 1Sociaaldomein.nl helpen professionals elkaar met vragen waar ze in hun dagelijks werk tegenaan lopen. Het platform is bedoeld voor iedereen die in het werk te maken heeft met het sociaal domein. Bijvoorbeeld teamleiders, uitvoerende professionals, gemeenteambtenaren, onderzoekers en adviseurs. Via 1Sociaaldomein komen zij met elkaar in contact en maken ze gebruik van elkaars kennis. Op deze manier werken ze samen aan een sterker sociaal domein.

Via 1Sociaaldomein.nl stellen professionals in het sociaal domein elkaar vragen.

1Sociaaldomein.nl verbindt professionals die in hun werk te maken hebben met het sociaal domein. Deelnemers maken gebruik van elkaars kennis en ervaring

Deelnemers beantwoorden elkaars vragen.

Lees ook

Laat je inspireren door de community’s van onze klanten.

GGDGHOR

Cases

TVVL

Cases