Spring naar content

TVVL: Digitaal communityplatform helpt technologiesector groeien

TVVL, de branchevereniging van de installatie- en technieksector, wil inspireren tot innovatie en duurzame oplossingen. Ook online. Het digitale communityplatform TVVL Connect speelt daarin een cruciale rol.

TVVL wil een vooraanstaande bron van kennis voor techniek zijn. Daarom geeft de branchevereniging onder meer cursussen, organiseert evenementen en symposia, en brengt een informatief magazine uit. Via het communityplatform TVVL Connect wil TVVL ook online de technologiesector vooruithelpen met innovatie. TVVL Connect heeft een uitgebreide kennisbank en verschillende nieuws- en evenementenonderdelen. Daarnaast kunnen leden makkelijk met elkaar in contact komen via specifieke groepen op het platform.

TVVL Connect in het kort

  • 1400+ leden en partners;
  • 22 actieve werkgroepen;
  • Gebruiksvriendelijk & gepersonaliseerd dashboard;
  • Responsive design;
  • Uitgebreid functieprofiel van deelnemers;
  • Omvangrijke kennisbank met o.a. technische rapporten.
Inspireren tot innovatie en duurzame oplossingen in de technologiesector: daarvoor zet TVVL het online communityplatform TVVL Connect in.

Zo werkt TVVL Connect

Via TVVL Connect blijven de deelnemers geïnformeerd over het laatste nieuws in de installatiebranche. Ze volgen bijvoorbeeld speciale thema’s die zij interessant vinden. Binnen deze thema’s hebben de deelnemers de mogelijkheid om blogs te schrijven, publicaties te plaatsen of bijeenkomsten op een kalender toe te voegen. Daarnaast heeft TVVL Connect een persoonlijk dashboard. Daar staat relevante informatie die is afgestemd op jou als deelnemer. Het platform biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om interessante artikelen op te slaan. Deze vind je terug op je persoonlijke dashboard.

Deelnemers volgen via TVVL Connect speciale thema’s die zij interessant vinden.

Leden en niet-leden vinden elkaar

Binnen TVVL Connect versterken leden- en niet-leden elkaar. Beide hebben toegang tot het platform. In groepen of thema’s kunnen ze met elkaar in contact komen, kennis uitwisselen en publicaties delen. Leden van TVVL krijgen daarbovenop extra mogelijkheden; zij krijgen toegang tot specifieke groepen. Bovendien kunnen leden gratis de nieuwste technische rapporten bekijken en het nieuwste nummer van TVVL Magazine downloaden.

Responsive en razendsnel platform

TVVL Connect is volledig responsive en bijzonder snel in gebruik. Hiervoor zet Yard Community de nieuwste technieken in. Daarnaast zorgt Yard voor een zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke backend. Zodat zowel de beheerder als de gebruiker fijn met het platform kunnen werken. Daarmee is TVVL Connect klaar voor de toekomst.

TVVL Connect is volledig responsive en bijzonder snel in gebruik.

Lees ook

Laat je inspireren door de community’s van onze klanten.