Spring naar content

Zij gingen je voor

Wij laten je graag de diversiteit aan organisaties zien die Yunits gebruiken.

Een doelgerichte en proactieve branchevereniging die de belangen van medisch specialisten in de revalidatiezorg behartigt. Eén gezamenlijke plek voor patiënten, professionals en stakeholders om informatie te vinden. 

Een onafhankelijke stichting die analytische wetenschap en technologie verbindt om onderwijs te innoveren voor maatschappelijke uitdagingen. De community legt de focus op het samenbrengen van mensen en kennis. 

Op het Kerkenplatform praten deelnemers over eigendom, ondernemen en (nieuw) rendabel gebruik. Het is bedoeld voor eigenaren, vrijwilligers, ondernemers, culturele partijen en buren van kerken.

Inside Procurement is hét kennisnetwerk voor inkoop-, contract- en supplymanagement om het inkoopvak naar een hoger niveau te tillen.  

Op GGD GHOR Kennisnet wisselen professionals informatie uit en delen kennis op het gebied van de publieke gezondheidszorg en veiligheid. 

Op MBO Connect wisselen docenten en instructeurs informatie uit over de complexer wordende functie van een mbo-opleider. Een online community waar collega’s en experts elkaar ontmoeten. 

Kennisplatform CROW deelt zijn kennis om ervoor te zorgen dat elke Nederlander dagelijks veilig en goed geregeld naar huis kan. Een platform gericht op infrastructuur, openbare ruimte en het verkeer en vervoer.  

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM-community is het digitale clubhuis waar NVM’ers met elkaar in gesprek gaan.  

De kenniscommunity voor licht en verlichting. Het platform biedt voor lichtprofessionals, lichtgebruikers en andere lichtgeïnteresseerden een online plaats om lichtkennis, vragen en ideeën met elkaar te delen. 

Het netwerk voor de kleding, interieur, tapijt en textielbranche. Modint brengt bedrijven, projecten en mensen bij elkaar om innovatieve diensten te ontwikkelen en belangen te behartigen. 

TVVL Connect is het online kennisplatform voor installatietechniek. Zij helpen om oplossingen te vinden voor de technische uitdagingen van de toekomst.  

Landelijk Kennis- en Community platform talentstimuleren.nl gaat over begaafdheid, talentontwikkeling en creativiteit. Samen leren om talenten te stimuleren en passende ontwikkelruimte te creëren. 

Horticoop is de community voor investeringen in de tuinbouwsector. Het platform is de plek waar leden, bedrijven en investeringspartners samenkomen.  

Lidz is een kennisnetwerk voor en door zorgorganisaties. Op het platform helpen zij elkaar met het delen van kennis, om van en met elkaar te leren.

Het samenwerkings- en kennisplatform om professionele en vrijwillige vakgenoten werkzaam in wonen, zorg & welzijn online te ondersteunen. 

Sociaal Werk Nederland is de brancheorganisatie voor het sociaal werk in Nederland. Op dit platform vinden leden informatie over de actualiteit en het biedt kansen om kennis uit te wisselen. 

Het platform waar onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen hun kennis en ervaringen delen over talentontwikkeling en begaafdheid.  

Het sportbestuurdersplatform is de community die bestuursleden van sportclubs uit diverse takken van sport on- én offline met elkaar verbindt. Daardoor wordt het makkelijker om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen. 

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen is de brancheorganisatie voor algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale zorginstellingen in Nederland. Het platform ondersteunt leden met beleidsadvies, sectorontwikkeling en kennisdeling in samenwerking met partners binnen en buiten de branche. 

ZKN is de branchevereniging van zelfstandige klinieken in Nederland. De community heeft als doel om online ondersteuning te bieden op het gebied van nieuws, tools, bijeenkomsten, en het faciliteren en stimuleren van groei en innovatie.  

Eén tweetje is de community die bestuurs- en commissieleden on- én offline met elkaar verbindt waardoor het onderling uitwisselen van kennis en ervaringen makkelijker wordt. 

De Federatie van de Nederlandse Ruitersportcentra is partner van honderden hippische ondernemers. Het platform biedt ondersteuning op het gebied van dierenwelzijn, financiële onderwerpen en onderwijs. 

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) is een onafhankelijke en actieve vereniging die staat voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen. Het platform ondersteunt leden op het gebied van professionalisering.

Dit is wat onze klanten zeggen

“We gebruiken het platform voor onze besturen en ledenraden om met elkaar te communiceren en vergaderstukken te delen. Leden kunnen op het platform de juiste informatie vinden. Ook het uitnodigen en aanmelden voor bijeenkomsten wordt goed ingezet. Leden kunnen ook van elkaar zien wie er op een bijeenkomst aanwezig is. Dat stimuleert.”

Robert van Almkerk

www.fnrs.nl

“We hebben hiermee een tool die onze doelgroep (o.a. bestuurders van voetbalverenigingen) met elkaar in contact kan brengen en alle kennis laat “rollen”. Daarnaast krijgen wij als organisatie inzicht in hetgeen er speelt binnen deze doelgroep op dit moment.”

Michel van Ginkel

bestuurders.eentweetje.nl