Spring naar content

Webinar terugkijken: zo werkt Yunits online communityplatform

Het doel van Yunits: jouw doelgroep laten floreren door het faciliteren van dialoog, kennisuitwisseling, samenwerking en het leggen van verbindingen. In onderstaande webinar gaan we dieper in op hoe je dat via onze community software kunt doen. Bekijk onze uitgebreide video.

Door mensen met elkaar te verbinden in een online community gaan kennis en ideeën stromen. We hebben in eerdere blogs vertelt wat het belang is van een community platform en hoe je interactie kunt stimuleren. Met dit webinar willen we laten zien wat ons platform jouw organisatie te bieden heeft.

De presentatie is in handen van Danielle Hes, consultant online toepassingen bij Yard | Digital Agency, de makers van Yunits. Daarnaast gaat Raymond Hofman dieper in op de technische werking, aan de hand van de vragen gesteld tijdens het webinar.

Video: dit is Yunits, een uitgebreide video

In minder dan een een uur komt er een hele hoop informatie voorbij, en dus kunnen wij ons goed voorstellen dat je misschien alles nog rustig wil nalezen. Hieronder vind je daarom de Powerpointpresentatie van Danielle.

Nog vragen? Neem dan vooral contact op met Danielle Hes: 030-232 63 62 of mailen via danielle@yard.nl

Disclaimer: De video op deze pagina bevat verouderde vormgeving en naamgeving, die niet langer overeenkomt met de huidige merkidentiteit van het demoplatform. De video is bedoeld voor informatieve doeleinden en wordt daardoor nergens meer verspreid in deze huidige vorm. We streven ernaar om onze content regelmatig bij te werken.

Bekijk en download hier de powerpointpresentatie van Danielle Hes

Bekijk ook

Webinar terugkijken: Het digitale clubhuis – het creëren van een levendige online omgeving voor jouw leden en netwerk

De wens om deel te nemen aan fysieke bijeenkomsten loopt terug. Een digitaal clubhuis biedt uitkomst om mensen samen te brengen. Maar hoe bereik je mensen? Hoe maak je het gezellig én nuttig zodat leden terug blijven komen en actief kennis en ervaringen delen?   

Whitepaper: Succesvol jouw online community activeren

Hoe je een online community succesvol activeert, lees je in deze whitepaper.

Webinar terugkijken: zo werkt Yunits online communityplatform

Het doel van Yunits: jouw doelgroep laten floreren door het faciliteren van dialoog, kennisuitwisseling, samenwerking en het leggen van verbindingen. In deze webinar opname gaan we dieper in op hoe je dat via ons community software kunt doen.