Spring naar content

Webinar terugkijken: zo werkt Yunits online communityplatform

Het doel van Yunits: jouw doelgroep laten floreren door het faciliteren van dialoog, kennisuitwisseling, samenwerking en het leggen van verbindingen. In onderstaande webinar gaan we dieper in op hoe je dat via onze community software kunt doen. Bekijk onze uitgebreide video.

Door mensen met elkaar te verbinden in een online community gaan kennis en ideeën stromen. We hebben in eerdere blogs vertelt wat het belang is van een community platform en hoe je interactie kunt stimuleren. Met dit webinar willen we laten zien wat ons platform jouw organisatie te bieden heeft.

De presentatie is in handen van Danielle Hes, consultant online toepassingen bij Yard | Digital Agency, de makers van Yunits. Daarnaast gaat Raymond Hofman dieper in op de technische werking, aan de hand van de vragen gesteld tijdens het webinar.

Video: dit is Yunits, een uitgebreide video

In minder dan een een uur komt er een hele hoop informatie voorbij, en dus kunnen wij ons goed voorstellen dat je misschien alles nog rustig wil nalezen. Hieronder vind je daarom de Powerpointpresentatie van Danielle.

Nog vragen? Neem dan vooral contact op met Danielle Hes: 030-232 63 62 of mailen via danielle@yard.nl

Disclaimer: De video op deze pagina bevat verouderde vormgeving en naamgeving, die niet langer overeenkomt met de huidige merkidentiteit van het demoplatform. De video is bedoeld voor informatieve doeleinden en wordt daardoor nergens meer verspreid in deze huidige vorm. We streven ernaar om onze content regelmatig bij te werken.

Bekijk en download hier de powerpointpresentatie van Danielle Hes

Bekijk ook

Whitepaper: Succesvol jouw online community activeren

Hoe je een online community succesvol activeert, lees je in deze whitepaper.

Webinar terugkijken: Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?

Een moderne ledenorganisatie wil haar netwerk verbinden en inspireren. Hoe gebruik je de online mogelijkheden hiervoor optimaal? Daarover gaat ons webinar ‘Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?’.

Webinar terugkijken: 10 succesfactoren achter een levendige online community

Wil jij ook een actieve online community? Een platform waar de deelnemers kennis en ervaring met elkaar delen? In dit webinar nemen we je mee in de 10 factoren die het succes van jouw community bepalen.