Spring naar content

Terugkijken: De moderne vereniging zit in je broekzak – editie 2

Verenigingen zijn door snelle maatschappelijke veranderingen zoals individualisering en digitaal werken genoodzaakt zich aan te passen. Ze zoeken nieuwe leden, experimenteren met nieuwe verdienmodellen en denken na over nieuwe proposities om van extra toegevoegde waarde te zijn. Wat heeft gepersonaliseerde online communicatie en digitale dienstverlening te bieden aan de moderne vereniging? Het succes van ons eerste webinar over de moderne vereniging gaf reden tot een nieuwe editie.

In dit interactieve webinar delen Dennis van Aalst, Marc van Rosmalen en Sylvia Witte – Vlieger de nieuwste inzichten, zodat je als vereniging klaar bent voor de toekomst.

Wie zijn er aan het woord:

  • Dennis van Aalst MSc (directeur van Yard) geeft tips en laat interessante praktijkvoorbeelden zien van digitale platformen van branche- en beroepsverenigingen.
  • Marc van Rosmalen (manager ledenbelang NVM) vertelt over (de toekomst van) ‘het digitale clubhuis’ van NVM, de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs.
  • Sylvia Witte – Vlieger (coördinator kennisnetwerk Lean in de zorg ) vertelt over de digitale strategie en ervaringen van haar vereniging. Dat doet ze aan de hand van het nieuwe platform https://lidz.nl.

Webinar: de vereniging in je broekzak 2022 en daarna

Klik op de tijdbalk in de video om naar een specifieke spreker te gaan.

Bekijk ook

Webinar: Van zendend naar faciliterend: de veranderende rol van verenigingen

Hoe reageer je op alle veranderingen in het digitale landschap en laat je jouw vereniging digitaal groeien? Je leert het tijdens dit webinar. Meld je aan!

Webinar terugkijken: waarom je community een bierviltje nodig heeft

Wil je ook professionals met elkaar verbinden in een community om kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen? En zoek je een manier om dit online te ondersteunen? Ontdek welke factoren jouw online community tot een succes maken en welke communicatiemiddelen je hiervoor nodig hebt.

CONNECT. magazine: alles over online community’s

In de eerste editie van CONNECT. staan online community’s en kennisdelen centraal. Hoe zorg je ervoor dat jouw website of platform een succes wordt? Download CONNECT. magazine gratis.