Spring naar content

Terugkijken: Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?

Een moderne ledenorganisatie wil haar netwerk verbinden en inspireren. Hoe gebruik je de online mogelijkheden hiervoor optimaal? Daarover gaat ons webinar ‘Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?’. Wil jij ook de kennisontwikkeling in jouw organisatie versnellen? Bekijk dan nu dit webinar.

In het webinar gaat Dennis van Aalst MSc, directeur van Yard, in op de vraag hoe je digitale impact maakt met jouw vereniging of kennisorganisatie. Dat doet hij samen met John Lens, directeur van TVVL (Platform voor Mens en Techniek), en Rick Otterloo, Product Manager Online bij Kennisplatform CROW. Ze gaan in op de theorie en laten concrete voorbeelden uit de praktijk zien.

Van Aalst trapt het webinar af. Hij bespreekt de achterliggende gedachte van online community’s. Waarom zijn ze er en wat kun je er nu eigenlijk mee?

Daarna neemt Rick Otterloo het over. Hij bespreekt verschillende websites van kennisplatform CROW. CROW is dé kennispartner voor (decentrale) overheden, aannemers en adviesbureaus. Veranderingen volgen elkaar snel op. Daardoor is het nóg belangrijker geworden om te verbinden en samen te werken.

Tot slot komt John Lens aan het woord. Hij vertelt over het succesvolle interactieve platform TVVL Connect. Via dit platform kunnen professionals in de installatietechniek online samenwerken, kennis ontwikkelen en met elkaar delen.

Video: digitale impact voor een vereniging of kennisorganisatie

Bekijk de tijdbalk in de video om naar een specifieke spreker te gaan.

Meer over de sprekers

  • Dennis van Aalst MSc, directeur Yard Digital Agency
    Yard is dé online partner voor kennisgedreven netwerkorganisaties. Samen bedenken en maken we digitale toepassingen op het gebied van online communicatie, interactie en dienstverlening.
  • Rick Otterloo, Product Manager Online CROW
    Kennisplatform CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren.
  • John Lens, Directeur TVVL
    TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. TVVL denkt na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen ze op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, zij verbindt kennis en mensen met elkaar. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’, waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen.

Bekijk ook

Webinar: Van zendend naar faciliterend: de veranderende rol van verenigingen

Hoe laat je jouw vereniging digitaal groeien om de ledenbinding te verbeteren? Bekijk het in deze video over de veranderende rol van verenigingen.

CONNECT. magazine: alles over online community’s

In de eerste editie van CONNECT. staan online community’s en kennisdelen centraal. Hoe zorg je ervoor dat jouw website of platform een succes wordt? Download CONNECT. magazine gratis.

Webinar terugkijken: Het digitale clubhuis – het creëren van een levendige online omgeving voor jouw leden en netwerk

De wens om deel te nemen aan fysieke bijeenkomsten loopt terug. Een digitaal clubhuis biedt uitkomst om mensen samen te brengen. Maar hoe bereik je mensen? Hoe maak je het gezellig én nuttig zodat leden terug blijven komen en actief kennis en ervaringen delen?