Spring naar content

Samenwerkingspartners

Communitymanagers

Kan jouw organisatie een communitymanager gebruiken, maar hebben jullie geen mogelijkheid om iemand hiervoor in dienst te nemen? Je kunt een ervaren interim communitymanager inhuren om jullie organisatie te ondersteunen.  

Op deze pagina vind je onze samenwerkingspartners met betrekking tot het uitbouwen en onderhouden van community’s.  

Bind

Bind, opgericht in 2017, richt zich op het adviseren en ondersteunen van diverse organisatie die met community’s willen gaan werken. De oprichters, Peter Staal en Kirsten Wagenaar, hebben beiden zo’n 15 jaar ervaring met het werken met community’s. Ook hun collega’s zijn zeer ervaren community-experts.  

Bind kan jullie tijdelijke ondersteuning bieden op het gebied van gebruikers- en functioneel beheer van de community. Bind borgt de activiteit van de community met een content- en activiteitenkalender die is gebaseerd op de communitystrategie. Deze kalender bevat een dagelijkse uiteenzetting van alle geplande activiteiten. Hierin staan bijvoorbeeld discussiestarters, blogs, interviews, lijstjes, conference calls en/of bijeenkomsten. 

JOUW Communitymanagers 

Debby Jongen en Karin Tielkemeijer zijn samen met een uitgebreid netwerk vol communitymanagers JOUW Communitymanagers. Als ervaren communitymanagers helpen ze vol enthousiasme en inspiratie organisaties met het opzetten, activeren en laten groeien van hun community. Ze doen dit samen met jou als eigenaar van de community. 

Debby en Karin kennen de wereld van de community’s en kunnen jullie onder andere ondersteunen met het bouwen en vullen ervan. Zij hebben veel ervaring in het advies geven over hoe je de community kunt activeren of kan laten groeien. Ze kunnen ook de uitvoering doen zodat jij jouw handen vrij hebt voor jouw expertise.  

Wil je ook samenwerkingspartner van Yunits worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.