Spring naar content
Wil jij ook een actieve online community? Bekijk dan dit webinar over de 10 factoren die het succes van jouw community bepalen. 

Webinar: 10 succesfactoren achter een levendige online community

Wil jij ook een actieve online community? Een platform waar de deelnemers kennis en ervaring met elkaar delen? In dit webinar nemen we je mee in de 10 factoren die het succes van jouw community bepalen. 

Bekijk in dit webinar wat gepersonaliseerde online communicatie en digitale dienstverlening te bieden heeft aan de moderne vereniging.

Webinar: De moderne vereniging zit in je broekzak – editie 1

Verenigingen vernieuwen zich: ze zoeken nieuwe leden, experimenteren met nieuwe verdienmodellen en denken na over hoe ze hun dienstverlening nog waardevoller kunnen maken voor hun leden. Wat heeft gepersonaliseerde online communicatie en digitale dienstverlening jouw vereniging te bieden?

Wil jij ook de kennisontwikkeling in jouw organisatie versnellen? Bekijk dan nu het webinar Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?.

Webinar: Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat?

Een moderne ledenorganisatie wil haar netwerk verbinden en inspireren. Hoe gebruik je de online mogelijkheden hiervoor optimaal? Dat bespreken we in het webinar Digitale impact voor je vereniging of kennisorganisatie, hoe doe je dat? 

Het magazine CONNECT is de ultieme communitygids. Download hem gratis.

CONNECT. magazine: de ultieme communitygids

De eerste editie van CONNECT. is volledig gericht op online community’s en kennisdelen. Hoe zorg je ervoor dat jouw website of platform een succes wordt? Download het magazine gratis.

Waarom zou je als organisatie zelf een community starten? We geven je 7 redenen waarom een online community lanceren een goed idee is.

Blog: 7 redenen om te starten met een online community

Waarom zou je als organisatie zelf een community starten? Die vraag krijgen wij vaak. We geven je 7 redenen waarom een online community lanceren een goed idee is.

Na de start van een communityplatform wordt het niet automatisch een succes. Hoe zorg je er nu voor dat leden van je community het platform daadwerkelijk gebruiken? Dat lees je in deze blog.

Blog: Hoe activeer je een online community?

Na de start van een communityplatform wordt het niet automatisch een succes. Hoe zorg je er nu voor dat leden van je community het platform daadwerkelijk gebruiken? Dat ze zelf een bijdrage leveren en hun kennis delen?